Ця осiнь... Вона про нас

Ця осінь...Вона про нас,
Про тихі сімейні ранки.
Ця осінь...Найкращий час
Любити разом світанки.
Ця осінь... Осінні дні
По-своєму особливі.
Ця осінь... А нею ми -
Усміхнені та щасливі !


Рецензии