Затишно

Вечірня вереснева втома.
Тернопіль знов зустрів дощем,
П'ять років я вже з ним знайома,
Та хочу пізнавати ще.
Ця наша зустріч - випадкова,
І хоч так часто ллють дощі,
П'ять років тут я наче вдома.
І моїй затишно душі;


Рецензии