Погляд

В її мовчанні, також є слова,
А очі, ой, як вміють говорити.
Шнурочком брови, наче тятива,
Від них і серце можна запалити.

А очі ті розкажуть більше слів,
В них пам'яті криниця кровоточить,
Як промінь сонця, що не догорів,
Ось так горять сьогодні її очі.


Рецензии