колисанка

Як  спадає  нічка, тихо  біля хати.
Колихає сина його  рідна  мати.
А як колихає,  пісеньку співає.
До свого серденька, ніжно  пригортає.

"Баю, бай дитятко, Боже янгелятко,
 Біля  тебе завжди і матуся й татко!
 Лагідно казала,на рученьки  брала,
 Оченята милі, ніжно цілувала.

 А на небі місяць, зорі  витинає.
 Малому синочку, спати  заважає.
 Зазирає сяйвом У його віконце,
 Коли засинає малесеньке сонце!"

 -Ясний місяченьку - просить тихо  мати.
  Не світи синочку в очі,дай йому  поспати!
  Баю-бай дитятко,Боже янгелятко,
  Біля  тебе завжди і матуся й татко!



21.10.2017р.


Рецензии