FROM mr. BUT

                Ответ англо-язычнице
                на  задушевное внимание 

...I got  the nick-name: Mister "But" -
I  lost myself, I  lost my  heart...
And what is  "YES", And what is "NO" --
                I do not know.
I  look  like  owl  by "left" eye,
But  it is  not my essence  "I",
I don't  know  (past of "this"):
What it's "WAS" and what it's  "IS".
I keep my "cry", I call "some wine" -
My "cry" is "Save me  Caroline!"
Exchange  my Name (that's no myth)
Without "but"  and  any  "if".


Рецензии
Всем найти себя,свое сердце и знать когда Да и НЕТ.

Марианна Козявун   09.11.2017 20:53     Заявить о нарушении