Отшумело лето, отгуляло

Відшуміло літо, відгуляло,
Мов юнацькі молоді літа.
На похмурих жовтня перевалах
Вже і осінь в зиму поверта.

І хоч жовте листя ще зоріє,
Його зіб’ють близькі холоди.
Ми ж уже про нове літо мрієм
Й віримо, що прийде, як завжди.

Бо природа цикли такі має,
І для неї справа це свята.
Вона літо вчасно повертає,
Лиш не повертає нам літа.


Рецензии