Булутлар

Беяз, памукъ булутлар
Ёрулмайып учалар.
Оларнынъ ёлу узун,
Огъурлы ёллар олсун!

Бакъ, сен шимди мугъаяр,
Къара олып къараяр!
Алып келир ягъмурлар,
Куньлер боз тюсте олар!

Август 18, 2008 с.


Рецензии