Дивна

Знову в спину хтось кинув "дивна"
У спілкуванні не радять, бо депресивна
Може і так, хіба вам цікаво?
Хіба думки інших вам мало?
Мені дуже смішно , коли просять справжню.
Ви мені пропонуєте стати вам  в'язнем?
Викликати позитивні емоції у вас не збираюсь
Чи просто не вмію, щось тут розпинаюсь.
Нема мене такої , яку хтось чекає.
Не розчаруюсь у вас, бо нікого не знаю.
Мені глибоко чхати на всі ваші хобі 
"Соціопат" - мій надпис на гробі.
Я несправжня, закрита , а ви усі голі.
Невже насправді вам треба одобрення інших для волі?
Воля в замку ,
А ключ не у слові.
Я дивлюсь крізь вікно,
Чекаю на зорі.
А ви говоріть далі, хто там черговий?


Рецензии