Баарь

Бакъынъыз кокке
Булутлар уча.
Кунешчик исе
Нурчыкълар сача.

Насыл бу гузель,
Аджайип мевсим
Табиат иле
Сызылгъан ресим.

Бакъынъыз, баарь
Азбарны сарды.
Къызарды саарь
Насыл меракълы!
               
Март 25, 2007


Рецензии