КПК. октябрь, 2017

Ми тут зустрілись випадково,
Два тижні швидко пролетіли.
Ми знов повернемось до школи –
Активно візьмемось до діла.

Багато ми чогось дізнались –
Спасибі вам всім за науку.
У дружну групу об’єднались,
Та скоро світить нам розлука.

Не раз ми в гості завітаєм
Один до одного у клас.
Ми курсам вдячні – твердо знаєм
Вони здружили усіх нас.

Не раз зустрінемося знову –
Згадаємо ці творчі дні.
Знання всі понесемо в школи.
А вам – співатимем пісні.


Рецензии