***

Яскраві полум'яні кольори,
Якими огортає осінь місто,
Багряні, мов коралове намисто...
І дивні, ледве теплі вечори,
Що надають життю нового змісту.

І перші загораються зірки
У сутінках, навислих над рікою,
Над темною, холодною водою.
Невпевнено торкнусь його руки...
А місто,наче в чарах супокою,

Горять вогні уздовж чужих шляхів,
А ми удвох, позбулі часоплину,
Нестерпно довго тягнуться хвилини,
Сказати головне бракує слів
Єдиному, до кого серце лине.

18.10.2017

Фото А.Оштук


Рецензии