***

Такі справжні… Такі великі і ясні…. Очі щастя…Дивляться на мене… Такі рідні… Трошечки смішні… Очі щастя… Знають про мене все…

Я можу довго йти і можу стрімко бігти.
Я можу за хвилину сказати море слів.
Але не зможу я забути й просто стерти
Мелодію простих осінніх теплих днів.

Залишаться у мене в натруджених долонях
Великі очі щастя.. Веселі і ясні…
Зігріють моє серце крізь сивину на скронях
Прекрасні очі щастя…І трошечки сумні…

Я знаю, буде тиша, і у святу годину
Якась нестримна сила у сон мій принесе.
Солодкі очі щастя… Що зникнуть за хвилину…
Що зникнуть за хвилину… Їх вітром віднесе…

Переживання …Емоції… Щирі почуття… Такі великі…. Очі щастя… Рідні… Прекрасні… Трошечки сумні…Дивляться на мене… Такі справжні… Веселі і ясні…Очі щастя… Знають про мене все…


Рецензии