Погром на маданчику

Погризли столика в парку...
Чи - на закуску
Хтось учинив біду таку?
Гадали - гуска?

Чи, *наклювавшись* чим могли,
Не мали тями,
Що в тому місці, де столи,
Гуляють мами?..

Не збудувавши за весь вік
Худої лави,
Який ти в біса - ЧОЛОВІК ?!
Ганьба Держави!

           А.Я.


Рецензии