***

Умедворам ба дидорад эй решаи давоми ман
Косаи сабрам пуршуд зи ранчи бехисоби ман.
Биё эй куввати бехи хаёти аз Одам гирфтаам
Биё эй дар кафти Хавво писар ном гирифтаам.
Шом то сахар сахар то шом илтичо бар худо дорем
Ман ва модари зорат умеди васли ту дорем
Замин сахту осмон баланд азоби бехисоб дорем.
Ба хусни ту мухлис шавон  интизор аст духтари ман
Ба гиряи ту зор мондас ин кулбаи хароби ман.
Дасту поям намеравад ба ташфиши зиндаги
Гайр аз огуши падар нест дигар панохи ман
Гайр аз дасти дуо нест дигар начоти ман.


Рецензии