Тiнь

Тут колись була моя тінь
В спеку літню щодня тут ходила
Небо вкрив сірий темний наліт
І вона кудись полетіла

Де ж поділися контури тіла
Невагомі такі, знайомі?
Відірвалися від землі.
Замість них лежить листя кльону

Хай щезає вона, примара
Зайвий свідок вагань і втоми
Міцно стану на землю ногами
Поченаю жити свідомо


Рецензии
Прийміть підказку: англійською набирайте українське "і", в назві вірша.

З теплом,

Михаил Онищенко2   17.10.2017 21:06     Заявить о нарушении