Знай мiру

Говорила мені мати –
Треба в міру чаювати,
голова щоб не боліла
і не лаялись дівчата.

Як не вмієш пити в міру
і живий іще допіру –
застрахуй майно хутенько
і продай свою квартиру.

Не жалкую я води,
та й до бабки не ходи –
від постійних чаювань тих
не уникнути біди!

17.10.2017


Рецензии