***

І що за світ такий зробився?
Всі люди стали як чужі,
І ніби разом народились,
Та почуття уже не ті.

Здається, вчора був ще другом,
А нині ворог головний.
Сваритися я з ним не мушу,
Бо він на іншій стороні.

У нього вже своя дорога,
І в мене теж своє життя.
Я дякую йому такому,
За новий шлях у майбуття!

 ©Тамара Цегельнюк
 05.09.2017


Рецензии