Незвичне почуття

Любов – це почуття незвичне,
яке об'єднує весь світ.
Без неї він здається диким,
нещасним, млявим і страшним.
 
Вона у кожного інакша:
у звіра, птаха чи людини
Її сприймають всі за щастя,
яке ніколи не покине.
 
Любити треба лише щиро
Не заздрити, не мучити себе.
Не любиш – піди тихенько з миром,
щоб світ не проклинав тебе.

Фальшивих почуттів багато.
На них життя не побудуєш.
Усе, що має бути гарним,
вони за мить одну зруйнують

©Тамара Цегельнюк
07.09.2017


Рецензии