Безсоння

 
Чомусь мені тепер не спиться:
думки заснути не дають.
І ще мені таке здається,
що в голові вони гудуть.
 
Вони на волю вийти хочуть,
але я їм того не даю зробити.
Хай не воюють серед ночі:
я хочу гарно відпочити.
 
Хай перейдуть у кольорові сни,
в яких побачу я майбутнє:
чудові теплі і щасливі дні,
а спогади приємні й незабутні.
 
Хоч мало снів буває гарних,
і не завжди збуваються вони.
Зате під дією чудових вражень
до них приходять світлі кольори

©Тамара Цегельнюк
08.09.2017


Рецензии