Минуле

Минуле – історія кожного з нас.
Це спогади приємні і не дуже.
Вони заносять всіх у час,
коли буяли молодість і юність.

Коли можливості й бажання
давало здоров»я здійснити,
Коли крім грошей і кохання
таланти вдавалось розкрити.

Були часи то золоті,
багато всього мріялось-хотілось.
Та вже пора забути їх,
щоб у теперішньому краще жилось.

Минуле може нас чогось навчити,
тільки ми не розуміємо його науки
Нам треба просто ним не жити,
бо буде не життя, а вічні муки

©Тамара Цегельнюк
11.09.2017


Рецензии