Зло

Наш світ складний і дуже дивний.
У ньому не обходиться без зла.
Воно в думках у кожної людини,
але видніється лише в її ділах.

В одного зло погане і шкідливе,
у когось стало способом життя.
Хтось цьому радий і щасливий,
а в деяких і спокою нема.

Воно завоювало наші душі
і керує кожним нашим кроком.
Ми стали до всього байдужі
і, крім себе, не чуєм нікого.

Зло засіло в наших думках
і заважає правильно жити.
Зброя від нього у наших руках -
це розум,бажання і вчинки.

©Тамара Цегельнюк
22.09.2017


Рецензии