***

Це справді не важливо:
Чи сонце, чи пітьма.
З відкритістю нажИво
Не впорались  гальма...

Чи може хто наврочив?
А може забажав,
Щоб хтось на ніж наскочив
І серце вмить віддав…

Яка різниця, люди,
Який сьогодні день?
Важливіше усюди
Не бачити лишень

Без посмішки дитину,
Без радості життя,
Затоптану хлібину,
Гріха без каяття.

І дивлячись у очі,
Згадати про гальма…
З відкритістю нажИво…
Чи сонце?... Чи пітьма?...


Рецензии