В1ра у власн1 сили

Я сильна й витримаю все сама
незалежно від викликів долі.
Часу для роздумів багато нема,
і не повернеться більше ніколи.

Спішити треба і не слухати нікого,
лише підказки розуму і серця.
Ніхто, крім мене, мені не допоможе,
а вихід з цього – щира віра в себе.

Лише у себе вірити я мушу
і доводити собі щодня,
Що стала кращою, ніж була,
і що з*явились сили і знання.

Я можу і вмію все краще
і світові це доведу,
що існую й живу не намарно
і маю для того мету.

Я вірю у себе і дякую тим,
хто віру мою зберігає,
хто буде зі мною завжди без причин,
чи виграю я, чи програю.

Віра в себе мені допоможе
виграти бій за краще життя
І сумніви всі мої переможе,
яких раніше побороти не могла.

Я переверну з нею гори,
здійсню все задумане раніше,
і, незважаючи на перешкоди,
у себе віритиму більше.

Я витримаю все сама,
бо твердо вірю в свої сили.
Тих дивних сумнівів уже нема -
я їх на дорозі загубила.

Хто хоче, може їх собі забрати.
Мені вони більш не потрібні.
Я маю речі набагато кращі -
це підтримка і щира віра.

Це найцінніші на світі скарби,
які купити неможливо.
Їх не замінять грошей мішки,
Коли треба жити щасливо.

©Тамара Цегельнюк
04.10.2017


Рецензии