Шкода i дуже

Не в совісті, і не в коханні річ
Кожну риму, що придумав цьогоріч
Кожне слово, що валялось потойбіч
Тільки моя осінь без облич
Яка перетворюється в туманну холодну ніч
Шкода, що без облич.. Така розрада...
Шкода, що без тебе, це  правда...


Рецензии