your friend

We are so beautiful
While we are young in soul.
I wanna say you how
I feel world -
Sometimes I am unbearable,
I know.
And weak.
When troubles are insoluble
You are attentive,
Thank you very much.
Sincerely with cordial greeting
Your friend.


Рецензии