Бабине л1то

Бабине літо знов кокетує -
З красенем-жовтнем листя фліртує.
Золотом падає, з вітром кружляє,
Ніжно червоним губи торкає.
Сонцем ласкавим дивиться в очі.
В синьо-блакитні- кольору ноч1.
Ніжно до серця його пригортає-
Хай свою юність далеку згадає.
Бабине літо жартує, кохає -
На нього невдовзі зима десь чекає.
Ночі холодні вже на світанку...
Якщо жінка любить  - то до останку.
          16.10.2017


Рецензии