***

Фарби з синього неба,
Знову дощами змито,
Не поспішай,не треба,
В хмари ховати літо.

Скільки живу на світі,
Вже не рахую роки,
Осінь листками на вітті,
Знову дарує спокій.

Певно осінні клени,
Мають свої переваги,
Тільки трава зелена,
Більше дає наснаги.


Рецензии