Къайдасынъ сен?

(Зера Кенжикаева иджра эткен йыр)

Яваш-яваш ягъмур ягъа,
Кедер сарды ерни.
Билем, Алла мени анълай,
Севем, севем сени.
Козьяш иле ве ягъмурдан
Бу чешмелер толур.
Ве энъ аджджы белялардан
Бири севгинъ олур.

Багълама:
Къайдасынъ, къайдасынъ сен?
Къайдасынъ меним ярем?
Агъларым, янарым мен
Бу дюньяда мен бир данем.
Къайдасынъ, къайдасынъ сен?
Къайдасынъ меним ярем?
Билесинъми насыл мен
Сени юректен севем?

Сенсиз омюр — омюр дегиль,
Билем буны, билем.
Сенсиз кунеш — кунеш дегиль,
Севем, севем, севем.
Яваш-яваш ягъмур агълай
Янъгъыз пенджеремде.
Кедер яваш инълеп башлай
Меним юрегимде.

Багълама.

Ноябрь 26, 2006 с.


Рецензии