Вiтер знов посвистуe в шпаринах

Вітер знов посвистує в шпаринах,
Виграє, неначе на дуді. 
Небо синім поглядом дитинним
Кучерявить мрії молоді.
Тихо свічка плоті догорає, 
Віск сльозою серце пропіка,
А душа... метеликом літає –
Хоче, дивна, вдарить гопака.
Чи ж вона іще не натрудилась,
Як по ній топтались косарі?..
А душа сльозою смирно вмилась – 
І летить у полум'я зорі!


Рецензии