Магiя весни

Замовкає день освітлий,
Поглина світ ніч.
Темрявою розвиває
Пам"ятки облич.

Переходять темно-сині
В чорне кольори.
Вигляда густою тінню
Дальні явори.

Колихає в травах вітер,
В гаю затиха.
Легкий щебіт наростає -
Соловей співа.

Місяць викреслив серпанок.
Гострі як рожни,
Його крила витинають
Світлі борони.

Час у день переплітає
Ранок сивини.
Проживає світ квітучу
Магію весни!


Рецензии