Пакiньце..

Пакіньце ўсе, пакіньце ўсе, як ёсць.
Я так люблю цяперашні мой статус.
Я так люблю, што прынялось гарэць.
Мне тваё імя нагадае кактус.
Я ведаю, што ты, вядома, ёсць.
І хай нас потым грэшнікамі спаляць.
Твой голас я вывучыла на памяць
І кожны гук натхнёна, прагна п'е.
Пакіньце ўсе, пакіньце ўсе, як ёсць ...

15.10.17.


Рецензии