Вже крила розправля новий день

Світає...
Крила розправляє новий день,
ще немовля...
безхитростний і чистий
і неповторний, як осіннє листя,
він має смак і жагу до життя.
Вже крила розправляє новий день.
Для когось головний та особистий...
перлина у життєвому намисті,
яскравий спалах череди будень.
Ми живемо й не дякуєм підчас,
що нам Господь підносить подарунки
наступних днів безцінні визерунки,
дощів й вітрів мелодії пісень.
Не бачимо малюнків восени,
буяння й розкоші весни рясної
Сумуємо й вважаємо, що дні,
як близнюки однакові та схожі.
Ось, крила розправляє новий день!
Біжи до нього і впади в обійми,
неначебто нарешті тут зявивсь
довгоочікуваний хтось тобі і рідний.
Радій йому сердечно й пригости
молитвою, що щиро з серця ллється
і справами, які несуть добро,
такими, від яких душа сміється.
Часу не гай,
Бо розправляє крила новий день!
На місті не товчуться його миті
і є потреба встигнути зробити
кроки назустріч мрій... скоріше дій!
Співай пісень,
малюй свої картини сьогодення,
шукай у всьому хист
та мить натхнення,
бо крила вже розправив новий день!


Рецензии