Бажання

Всі наші дні складають роки
І всяк гартують час буття,
Де кожний день ідуть уроки
У школі, яка є життя.

Життя і Бог і рівень віри,
І свята правда Кобзаря,
Дарують нам добро без міри,
Якого вам бажаю й я.

Я Вам бажаю щастя в долі,
Нехай сміється вам зоря,
Щоб ви не втратили ні волі,
Ні заповітів Кобзаря.

Його думки словами линуть,
Щоб грілись душі і серця,
І закликають ярмо скинуть,
Щоб правда вірила в життя.


Рецензии