Мой родны Кут

Мой родны кут...
Я буду памятаць цябе заўсёды.
Нажаль,цяпер жыцця я плут(авторское слово)
Гляджу зараз я на зоркі,
Успамінаю край свой родны,
Найлепшы цуд прыродны.
Я буду памятаць цябе заўсёды,
І дапамогуць у гэтым мае зоркі...

Мае бацькі,каханая,
Мая дачка...
Не бачыў колькі год свой край .
Дзе носіць маяго Бурачка?  (прим.автора "Собака" )
Жадаю выпіць бярозавага сачка .

Прабач мяне,прабач,
Я ведаю,што не ўбачу край ,
Калі ласка,схавай мяне,
Забяры ты сэрца мае.


Рецензии