Мова

Магія мовы

Мова-вечны чараўнік,
Які жыве ў нашым сэрцы.
Што зрабіць каб ён не знік?
Час ужо,каб зрабіць гэта нарэшце.

Праз словы мы будуем цуд,
Аднім ты словам
Чалавека можаш загубіць,
Аднім ты словам
Чалавека можаш палюбіць .

Мова-вечны чараўнік,
Не толькі ён,але і настаўнік.
Магія-вось мовы лепшы вынік ,
Глядзець які прывык.

Слова,толькі слова ,
А колькі сілы там!
Вось там!Гэта наша мова!
Адчуць павінен ты сам...


Рецензии