До друзiв

На святА до друзів
Ходив він у гості,
Це робити мусів
Ввечері о шостій.

Коли вони вдома
Й побалакать можна,
Тема вже відома,
Чом людина кожна

Лає владу нашу,
Чом зростають ціни
Й люд ковтає кашу
І чи будуть зміни.

Всі під чай розмови
Й згадку про минуле,
Про життя основи
Про які забули.

Бо капіталісти,
Які правлять нині,
Всіх готові з’їсти
По простій причині

Їм все мало й мало,
Хоч грошей мільярди,
Не їдять вже сало,
З Франції наряди.

Їм народ до спини
І його потреби,
Має люд причини
Все змінить для себе.

Друзям побажавши
Більше не хворіти,
Що робив він завше,
Йшов додому звідти.

Що поробиш друзі
Так життя в нас склалось,
Сунемо по смузі,
Де все вже зламалось.
12.10.17.


Рецензии