За тебе...

Тобі кажу я Україна
За тебе сором,біль та жах
Мені здається ти не вільна
Бо чую скрегіт на зубах

Тебе по різному вже мають
Пани твої,царям подібні
Вони тебе не поважають
Бо гроші тільки їм потрібні

Так піднімайся Україна
Скидай вже з себе це сміття
Пробач,мені ти не країна
Але всі кажуть почуття

Я мушу це тобі сказати
Та це тобі не відкриття
Мені ти рідна немов Мати
За тебе я віддам життя...


Рецензии