Радуйся

                ...Возрадуйся, Мария!...

Радуйся! Они в Раю! Радуйся!
Радуйся! Они в Раю! Радуйся!
Радуйся! Они в Раю! Радуйся!
Радуйся! Радуйся! Радуйся!

На лицо ее взгляни - Радуйся!
Благодарность вознеси - Радуйся!
На портрет в венке из роз - Радуйся!
Не грусти, не надо слез - Радуйся!

Не изменишь ничего - Радуйся!
Через это ты прошел - Радуйся!
Их минует суета - Радуйся!
Всех надежд Земных тщета - Радуйся!

На лицо ее взгляни - Радуйся!
Крест на гору вознеси - Радуйся!
Мыслям суетным Земным - Радуйся!
Всем беспечным молодым - Радуйся!

На меня с небес взгляни - Радуйся!
Вспоминая дни Земли - Радуйся!
Ясной радугой свети - Радуйся!
Силой света и любви - Радуйся!

Радуйся! Это – любовь.


Рецензии
Как форма - да!) А содержание мне показалось несколько сумбурным))

С Искренней радостью,

Влад Торн   21.10.2017 10:15     Заявить о нарушении
Спасибо!
Переложил Перголези на современный сюжет.
Шучу, конечно!
С уважением,

Алехандр Иванов 12   22.10.2017 17:07   Заявить о нарушении