Хох, и биханд, хох, и бинол

Осмонам губор гирифт,
абри чашмам борон резон,
Боди хазони умри ман,
расида фасли бахорон.
Бе ту дар сина касе нест,
дилнишину беназирам,
Ман бо алам нозанин,
рузе меравам аз ч,ахон.

Хох,и биханд,хох,и бинол,
Хох,и биракс,хох,и биноз.
Хох,и бисабз,хох,и бихушк,
Маро дигар набини боз.
Хох,и нишин,хох,и бич,у
Хох,и ба дунё дех овоз,
Хохи бимон,хох,и бирав,
Маро дигар набини боз.

Бовар надорам ман дигар,
к,иссахои ошикона,
Дилбарон вафо надоранд,
Худои чонам медона.
Бозичаи дасти беах,д,
калби лабрези вафоям,
Вафодориву ахд,и ишк,
Зи ман бимонад нишона.

Хох,и биханд,хох,и бинол,
Хох,и биракс,хох,и биноз.
Хох,и бисабз,хох,и бихушк,
Маро дигар набини боз.
Хох,и нишин,хох,и бичу
Хох,и ба дунё дех овоз,
Хохи бимон,хох,и бирав,
Маро дигар набини боз.


Рецензии