Ман аламдорам...

Ман аламдорам,аламдорам,аламдор,
Зи дасти чабру чафои ишки ту ёр,
Шикаста умеду орзухои дил вой,
Ман дилфигорам,дилфигорам,дилфигор.
Чордамохам дили зорам гарави ту,
Ман гирифторам,гирифторам,гирифтор.
Абри бахори зи чашмам борон реза,,
Ман носозгорам,носозгорам,носозгор.
Овора дар ишкатам дар шахри гурбат,
Ман хорузорам,хорузорам,хорузор.
Ту беахди валекин санам медони,
Ман вафодорам,вафодорам,вафодор
Газали калби зор нотамом,дон Чамил,
Ман нотакрорам,нотакрорам,нотакрор.


Рецензии