Дивлюся, красива

Дивлюся на неї,
Приємна, красива,
Назвав би своєю
Та голова сива.

Вона ж молоденька,
Що їй до старого,
Не знає маленька
Про мене нічого.

Старим виглядаю,
Душа ж ще не сива,
Люблю і кохаю
Допоки є сила.

Дивлюся і знаю
Життя в неї довге,
Тож я замовкаю,
Зробив мабуть добре.
11.10.17.


Рецензии