ШАНА

Спасибі вам учителя,
За те, що ви внесли в наш мозок,
Краплину знань, що допоможе
Нам в повсякденному житті.
Нехай незгоди й перепони
Що трапляться на нашому шляху,
Нам не замінять, нашої свободи,
Свободи знань, яку ви нам дали
И хай не кожен з нас, піде стежиной тою,
Якою йшов він до цих пір,
Але залишиться зі мною,
Він другом вірним, тих студентських літ.
І незабудемо ніколи,
Ми першу вчительку у школі
І навіть квіточку у полі,
Яку несем ми до матусь,
Які створили з нас людину,
Красиву, гарну и єдину.


Рецензии