Бажання

Я живу у місті де згодилась,
де матусі теплі ще кроки,
а за домом та і за сараями
скрізь дитинства сховані скарби.

Ми ховали скельця кольорові
та слова дитячих чистих мрій.
що ховали досі памятаю...
мама щоб жила... не було війн.

Вже десятирічча промайнули,
а бажання залишились ті ж.
Хай завжди живуть на світі мами,
згинуть зовсім війни на землі!


Рецензии