Життя то шлях

Життя то наче шлях,
Яким ідемо ми
Й багато всяких благ
Бажаємо знайти.

Де блага є всі ті
Ніхто не знає з нас
Й місця оті святі
Шукаємо весь час.

В столиці та містах
І в селах люди є,
В яких поїхав дах,
Вважають все моє.

Звичайно все не так,
В природі все й для всіх,
Тож вибирай на смак
Потрібне для утіх.

Потреба це майно
А також і грошва,
Як взяв не все одно,
Є ж в тебе голова.

Працюй як весь народ,
Щоб жити добре міг,
Долай поріг незгод
Й кинь примусу батіг.

Хай буде так завжди,
Бо чесний  наш народ
Й врятує від біди
Себе й свій край свобод.
10.10.17.


Рецензии