Медсестра Наталка

Гарно коле нам уколи медсестра Наташа,
задоволений Микола й вся палата наша.
Бо рука легка у неї, професійно-ніжна,
і сама вона весела, квітка білосніжна.
Серце тепле жінка має, бо в душі не пустка,
ще й усмішка на обличчі грає мов пелюстка.
Вона лагідна як фея й добра як сестриця,
скуштувати дасть Морфея і запить водиці.
Вже скінчились процедури, але не втомився,
якби не моя натура – вік би так лічився.

07.10.2017


Рецензии