На добранiч

На добраніч я їй побажав
По мобільці це десь о двадцятій,
Ти дурний її голос сказав,
Тож звертаюсь до доленьки клятій.

Чом із нею звела ти мене?
Не знайшлася спокійна і краща?
Думав око твоє чарівне
Не допустить помилки нізащо.

Доведеться терпіти усе,
Що вона устругне ще колись то,
І сердите старече лице
Та все інше не добре все чисто.

Якби був я молодшим то б втік
Десь в Канаду, де є українці,
Не здійснить це в поважний мій вік
Тож сиджу як папуга у клітці.
09.10.17.


Рецензии