Жахливий сон медпрацiвника

Попа зліва,  попа справа,
вже в літах і моложава.
Як гарбуз і ніби дошка,
чи немов десертна ложка.
Волохата й зовсім лиса,
мов поляна серед лісу.
Знову дупа! Раз, два, три…
Сон страшний у медсестри!

11.10.2017


Рецензии