А восени... яка журба

А восени... яка журба,
Усе що цвіло - в*яне,
Кудись позникла та юрба,
Все сірим, сірим стане.

Збираю листя у долонь,
Тобі сплету з них квіти,
Не відчуваю своїх скронь,
Мабуть, мабуть я млію.

Засну як листя восени,
Вірші квітками будуть,
Хоча бувають і сумні.
Їх люди не забудуть.

До тебе з часом принесуть,
Вони колись-то зацвітуть.


Рецензии