Швидкоплиннiсть часу

Тихенька хода у часів і легка,
що й шерхоту зовсім не чути.
Як шестерні крутить незрима рука,
не всім удається збагнути.

Секунди, хвилини крізь пальці течуть,
затим набігають години.
Так дні, місяці вони й роки зітчуть.
Дивись – вже й немає людини.

А стрілка невпинно по колу біжить,
немовби рисак по арені.
Тож часом потрібно усім дорожить,
його не марнуйте даремно!

09.10.2017


Рецензии