Осiннiй плин Яскравi кольори

Осінній плин… Яскраві кольори,
Нанизані на радість і печалі…
Дощі ранкові… Довгі вечори…
Псалми прощальні… Гімни величальні…

Осінній плин… Оголене гілля…
Постелені під ноги оксамити…
Завершення оспівана краса…
Стискання серця, вкладене в молитви…

Осінній плин… Пронизливі вітри…
Скуйовджені примерзлі сонні трави…
І тиші втаємничений мотив,
Що від ріки здіймається за хмари…

Осінній плин… Шляхи… Пунктир калюж…
Тепло обіймів… Радість і довіра…
Взаємовідчування рідних Душ…
Осінній плин… Любові щедра сила…

06.10.2017


Рецензии